دکتر مریم تابع

متخصص پوست ، مو وزیبایی


همه چیز درباره شامپو

شامپوی نا مناسب به دلیل دارا بودن مواد قلیایی غیر استاندارد و حساسیت زا باعث ایجاد حساسیت شدید پوستی درماتیک، التهاب و اگزما می شود.
شامپوی مناسب توسط متخصص پوست و مو با بررسی جنس و بیماری مو تجویز می شود و در مرحله اول جنس مو از لحاظ خشکی، چربی و معمولی و انواع بیماری های موخوره، خارش، جوش و اگزما مورد بررسی قرار می گیرد تا شامپوی مناسب انتخاب شود.
به طور مثال شوره سر با شامپوهای معمولی بدتر و شدیدتر می شود و به شامپوی حاوی ضد قارچ و از بین برنده شوره نیاز دارد تا بیماری بهبود یابد.
موها پس از دکلره، رنگ کردن، دستکاری و استفاده از شوینده های قلیایی شکننده و خرد می شوند که برای بهبودی وضعیت موها شامپوهای خنثی، بچه لازم است.
افراد مسن بالای 50 سال و کودکان قبل از رسیدن به سن بلوغ به دلیل حساس شدن موها به شامپوهای قلیایی نیاز ندارند و بهتر از شامپوی بچه و خنثی استفاده کنند
همچنین موهای حساس با زدن صابون و شامپوهای قلیایی به دلیل خاصیت شستشو دهندگی بالا موها را خشک و آسیب پذیرتر می کند
شامپوی نا مناسب با دارا بودن مواد قلیایی غیر استاندارد و حساسیت زا باعث ایجاد حساسیت شدید پوستی درماتیک، التهاب و اگزما می شود.
شامپویی مناسب است که به موها آسیب کمتر برساند و در علم پزشکی هیچ شامپویی در عرض 10 دقیقه استفاده باعث رویش موها نمی شود
شامپوهای حاوی نرم کننده با خاصیت قلیایی کمتر و از بین برندگی چربی کمتر، برای موهای خشک و شکننده مفید است و به موها نرمی می بخشد.
شامپوهای دارویی که برای درمان بیماری های مختلف مو تجویز می شوند باید هر 2 الی 3 ماه تعویض و در هفته 2بار از شامپوهای خنثی استفاده کرد زیرا مواد دارویی درون آن به درمان بیماری های قارچی پاسخ نمی دهند.
شامپوهای معمولی و روزانه تا زمانی که ایجاد حساسیت نکرده اند نیاز به تعویض و جایگزین نیاز ندارند و می توانند مدام مصرف شوند


آدرس مطب : کرمان ، چهارراه سمیه ، ساختمان پزشکان متخصص ، طبقه دوم
تلفن : 32446760 - 034

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
فیلر چیست؟کاشت موهای دروغینبیماری های تاولیزرد زخملنتیگوسوالاتی درباره هایفوترالیفت با نخپلاسما جتتزریق گودی زیر چشملبخند لثه ایپوستی شفافملانوما یا سرطان پوستپی ار پی چیستعفونت قارچی در آقایانمیلیا چیستپیشگیری از چروک و جوانساجوانسازی دست با کربوکسی علائم و نشانه های زگیلپاک کردن تاتو با لیزر کیوعلت زگیل تناسلیپاسخ به سوالات اندولیفت خط اخملیزرمعایب کرم های شبپاسخ به سوالات اندولیفت زیباییپسوریازیسدرمان کمودون و موهای سر سنوع پوستدرمان غبغب با مزوتراپینشانه های بیماری از روی ناصلاح فرم بینیرنگدانه های پوستیهمه چیز درباره شامپوبهترین روش پیشگیری از پیبهترین روش جوانسازیزگیل تناسلیسایت های دیگرکاشت مو به روش fitبوتاکس و جوانسازیزگیل تناسلی ( قسمت دوم )صفحه اصلیاطلاع رسانیسوالات پزشکیپیام های کاربرانتماس با ماخدماتگالری عکسدانلود فایلپف دور چشمتعریق زیر بغلتعریق کف دستآر اف فراکشنالکاهش آلرژی و اگزماهایفوتراپینوع پوستمراقبت از پوست در 20سالگیظاهر مومراقبت از موشانه زدنریزش سکه ای موریزش مو در مرداندرمان میگرن